Foto website.jpg

GiftCard van het Jaar verkiezing 2018

 

Voor de 4e achtereenvolgende keer vindt de Giftcard van het jaar verkiezing plaats. Deze nationale verkiezing laat, net als de cadeaukaartmarkt, jaarlijks groei zien.
De toenemende beleving zien we ook terug in het aantal mensen die hun stem uitbrengen. De cadeaukaart leeft!

Ben je consument?  Breng tussen 24 oktober en 21 november 2018 je stem uit en win leuke prijzen! 

Disclaimer: De Giftcard van het Jaar verkiezing is een onafhankelijke consumentenverkiezing waarin BrancheVereniging Cadeaukaarten Nederland enkel een faciliterende rol heeft. 

 
 

Wij willen graag jouw stem!!

We zijn gestart!! De Giftcard van het jaar verkiezing 2018 is begonnen en we willen heel graag jouw stem!!

 Welke cadeaukaart krijg je graag, Welke geef je weg? Hoe ziet volgens jou de leukste cadeaukaart eruit? We willen het allemaal graag van je weten en we hebben er ook iets voor over!

Als jij tussen 24 Oktober en 21 November je stem uitbrengt kan je hele leuke prijzen winnen!

In week 50 maken wij bekend of je een van de spectaculaire prijzen in de wacht hebt gesleept.

Stem nu en win!

 

Welke prijzen kan je winnen?

Flyer prijzen website.jpg

Winnaars giftcard van het jaar verkiezing 2017

 Overall winnaar

Overall winnaar

SPONSORS

Na de verkiezing zullen wij al onze sponsors bekend maken. Wel willen wij benadrukken dat er zonder alle sponsors geen verkiezing is. Wij zijn dus zeer dankbaar voor al het enthousiasme vanuit de sponsors.

Wint u de Gift Card van het Jaar?

In 2017 zijn er maar liefst 57.000 voorkeursstemmen uitgebracht voor de Giftcard van het jaar verkiezing. Dat is een fantastisch aantal stemmen waarmee we diverse verkiezingen achter ons laten. We gaan natuurlijk proberen dat aantal te overtreffen, samen met alle partijen uit de markt.

Dit jaar kunnen consumenten van 24 oktober 2018 tot en met 21 november 2018  een stem uitbrengen op hun favoriete cadeaukaart . We vragen de stemmende consument tevens een voorkeur uit te brengen op hun favoriete cadeaukaart binnen de 12 categorieën. Op 29 november 2018 wordt bekend gemaakt welke cadeaukaart de prestigieuze titel “Giftcard van het Jaar 2018” mag dragen! Tevens wordt er per categorie een winnaar uitgeroepen en worden er in totaal maar liefst 13 bokalen uitgereikt.

Sponsoring

Zonder al die stemmende Nederlanders zou er geen Giftcard van het Jaar verkiezing bestaan. Mensen die de moeite nemen te stemmen, willen we in het zonnetje zetten. Ook dit jaar zijn er weer een aantal mooie prijzen te winnen maar het zou natuurlijk fantastisch zijn om cadeaukaarten op te nemen in het prijzenassortiment. 

Doe dus mee, sponsor mee en maak er samen met ons een succes van!

Belangrijke data

 • Deelnemers kunnen stemmen vanaf 24 oktober 2018 tot en met 21 november 2018

 • De uitslag is 29 november 2018

 

De voordelen

 • 1) Grote zichtbaarheid van je producten

 • 2) Je profiteert mee van alle publiciteit

 • 3) Je krijgt waardevolle feedback vanuit je doelgroep

 • 4) Extra traffic voor je cadeaukaart in de belangrijkste (verkoop)periode van het jaar

 • 5) Je werkt mee aan de verdere professionalisering van de cadeaukaartenbranche

CAMPAGNE

Het succes van deze verkiezing is in belangrijke mate ook afhankelijk van jou als cadeaukaart uitgever. Natuurlijk gaan wij als Branchevereniging alle mogelijke publiciteit genereren voor deze verkiezing, maar ook jouw actieve inbreng is erg belangrijk. Je krijgt bij deelname van ons ondersteunende marketingmaterialen zoals banners, presentatiemateriaal en logo’s aangeleverd die je in kunt zetten om je achterban en
doelgroep te mobiliseren om op jouw cadeaukaart(en) te stemmen.

 

 

De verkiezing!

Deelnemende consumenten kunnen bepalen in welke categorieën zij wensen hun stem uit te brengen. Daarna brengt de consument zijn of haar voorkeur uit binnen de gekozen categorieën. Tot slot wordt een oordeel geveld over de giftcard die volgens de consument als beste wordt bestempeld.

Naast het stemmen op hun favoriete giftcard stellen we ook aan aantal vragen aan deelnemers om wat aanvullende informatie te krijgen en leuke weetjes.

De cadeaukaart met de meeste stemmen, wint de titel Gift Card van het Jaar 2018. Daarnaast wordt er een bokaal uitgereikt aan de cadeaukaart met de meeste stemmen binnen de volgende categorieën:

 

Beauty & Welness

Belevenissen

Drogisterij & Parfumerie

Entertainment

Eten & Drinken

Fashion

Huis en Tuin & Doe Het Zelf

Kids

Leisure & Ontspanning

(Online) Winkelen

Sport & Actief

Supermarkten & Gemakswinkels

De BVCNL vindt het uiterst belangrijk om onafhankelijkheid en eerlijkheid te waarborgen.
Derhalve zal de verkiezing onder toeziend oog van een notaris worden voltrokken
.

 

Over ONS

Het gezicht achter de verkiezing

 
BVCNL-logo_oranje.png

BrancheVereniging Cadeaukaarten Nederland

Sinds dit jaar neemt BVCNL de organisatie van de Giftcard van het Jaar verkiezing over van Prisma Direct. Als neutrale partij gaan wij er alles aan doen om de verkiezing nog groter te maken. 

BrancheVereniging Cadeaukaarten Nederland is de organisatie voor stakeholders in de Cadeaukaart en belevenissenmarkt. De Vereniging vertegenwoordigt de belangen van de partijen in een markt die de laatste vijf jaar een dubbelcijferige groei kent.

De belangrijkste rol van de Vereniging is de leden te informeren over trends binnen de markt en wetgeving; het creëren van mogelijkheden tot business ontwikkeling & netwerken; en het vergroten en stimuleren van de totale Cadeaukaart en belevenissen markt in Nederland.

Nog geen lid? U leest alles over BVCNL op onze website. 

intersolve-logo (2).jpg

Intersolve

Intersolve is dienstverlener op het gebied van cadeaukaarten, loyaliteitsprogramma’s en betaaldiensten. Sinds de oprichting in 1996, heeft Intersolve zich ontwikkeld van een technologie leverancier tot een toonaangevende dienstverlener op deze gebieden.  Hiervoor zet Intersolve haar transactieplatform in, dat in eigen huis is ontwikkeld.   

Intersolve beheert een bedrijfskritisch netwerk waarin uitgevers van cadeaukaarten en betaalmiddelen aan retailers gekoppeld kunnen worden, zowel voor distributie als acceptatie. 

Om onze klanten verder te kunnen ontzorgen heeft Intersolve een vergunning als Electronischgeldinstelling van De Nederlandsche Bank. Met deze vergunning mag Intersolve de financiële verrekeningen en het beheren van de tegoeden uitvoeren die bij deze diensten horen. 

 Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, het internationale verkoopkantoor in Engeland.

Voor meer informatie: www.intersolve.nl

 
Logo_onderzoek-doen_Fullcolor_2017.png
 

ONDERZOEKDOEN.NL

Om als bedrijf succesvol te zijn is het van cruciaal belang om informatie in en om je bedrijf inzichtelijk te hebben.

Bruikbare en betrouwbare data vormen de basis voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij hebben een fascinatie voor het naar boven halen van, zo genoemde, latente informatie. We doen dit op de manier die jij dat prettig vindt, maar altijd: professioneel, betrouwbaar en bruikbaar. Meer weten? bezoek onze website.

VEELGESTELDE VRAGEN

 

Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Hoe werkt de stemming?

 1. Vink de categorieën aan waar je graag giftcards in ontvangt en/of koopt
 2. Kies per categorie je favoriete giftcard
 3. Kies je overall favoriete giftcard
 4. Beoordeel je overall favoriete giftcard

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

De gegevens die BVCNL verkrijgt in het kader van deze Actie, worden opgenomen in haar gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet bescherming persoonsgegevens worden behandeld. BVCNL zal de gegevens van de deelnemers gebruiken voor uitvoering van deze Actie, waaronder mede begrepen het (per e-mail) contact opnemen met de prijswinnaars en het verzenden van servicemails over de verkiezing van Gift Card van het Jaar.

Welke Gift Cards krijg ik als ik een pakket aan Gift Cards heb gewonnen?

Je krijgt een door ons geselecteerd pakket aan giftcards. 

Kan ik vaker dan één keer stemmen?

Nee, je kunt eenmalig je stem uitbrengen.

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen klopt dit?

Ja, zodra je hebt gestemd wordt er geen bevestigingsmail gestuurd. Je stem is wel geregistreerd.

Wanneer worden de prijswinnaars bekend gemaakt?

De prijswinnaars worden in week 49-50 bekend gemaakt.

 

 

shutterstock_275146154.jpg
 

contact

Staat je vraag niet tussen de veelgestelde vragen ? Stel dan je vraag via onderstaand contact formulier. Wij doen er alles aan om je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.